Link

Curmark målskytt i debuten

Filippa Curmark gjorde landslagsdebut i gårdagens EM-kvalmatch mot Lettland. Med 30 minuter kvar att spela ersatte Curmark lagkapten Caroline Seger och tog plats på det centrala mittfältet. 26 minuter senare fick Curmark jubla med lagkamraterna, efter mål i debuten.
- Det är så klart en kväll man kommer minnas, sade Filippa Curmark efter matchen.

Filippa Curmark gör sin andra samling med damlandslaget. Hon togs ut i september men fick då inga spelminuter. Nu, i gårdagens match mot Lettland, byttes hon dock in och fick göra debut i den gula landslagströjan.

Debuten kröntes dessutom med ett mål, där hon rakade upp bollen i nättaket efter en duell på hörna. 

- Att göra mål är så klart roligt och speciellt i en debut. Det är något som man drömt om, en kväll att minnas och se tillbaka på när man blir äldre, sade Filippa Curmark när hon mötte pressen efter matchen. 

Se höjdpunkterna från matchen - Curmarks mål kommer efter 1 minut och 48 sekunder.