Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Seger firade bronset med 200 landskamper

Sverige tog hem VM-bronset efter seger med 2-1 mot England. Lagkapten Caroline Seger gjorde även landskamp nummer 200. Nu ska hon även leda sitt lag hem till Sverige för ett stort firande på Götaplatsen i Göteborg på måndag.

Caroline Seger gjorde sin 200 landskamp när Sverige slog England med 2-1. Under hela mästerskapet var hon en bärande spelare både på och utanför plan. I Sverige är det bara Therese Sjögran som har nått upp till 200 (214) landskamper tidigare. Hur många det till slut blir för Seger återstår att se, men när hon fick frågan innan bronsmatchen om det var hennes sista VM-match svarade hon så här:

– Det känns i hela kroppen. Det kan man aldrig veta i och för sig, men det är fyra år till nästa. Just nu känns fyra år väldigt långt borta. Sen har man väl en känsla i sig själv att det är slut med VM. I alla fall för min del.

Grattis Carro till VM-bronset och till 200 landskamper!

Nationella partners

  • Bauhaus
  • Coca-cola
  • Folksam
  • ICA
  • NeH
  • Scandic
  • Aftonbladet
  • Swedbank
  • Volvo