Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2
Fridolina Rolfö under träning.

Rolfö skadad i bronsmatchen

Det var i den första halvleken mot England som Fridolina Rolfö fick ont i foten i samband med Sveriges 2-0-mål. Den offensiva spelaren tvingades till byte och efter vidare undersökningar på söndagen står det klart att Fridolina Rolfö har en ligamentskada i foten.

- Fridolinas fot hamnade olyckligt när hon kolliderade med den engelska målvakten i matchen. Vidare undersökningar under gårdagen visade att hon har en ligamentskada i foten. Vi har varit i kontakt med Wolfsburg som kommer följa upp undersökningarna och börja arbeta med behandling och rehabilitering av foten efter VM, säger landslagsläkaren Houman Ebrahimi.

Nationella partners

  • Bauhaus
  • Coca-cola
  • Folksam
  • ICA
  • NeH
  • Scandic
  • Aftonbladet
  • Swedbank
  • Volvo