Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Startelvan i bronsmatchen

Caroline Seger jubilerar med 200 landskamper när hon som lagkapten startar i bronsmatchen mot England i VM. Peter Gerhardsson har presenterat hela startelvan till matchen som börjar vid 17.00 och kan följas i TV4 och Radiosporten.

I övrigt kan noteras att Nathalie Björn får chans från start efter sjukdomen senast i semifinalen. Fridolina Rolfö är tillbaka från avstängning och Kosovare Asllani finns med i startelvan trots smällen senast.

Sveriges startelva: 1 Hedvig Lindahl - 4 Hanna Glas, 5 Nilla Fischer, 3 Linda Sembrant, 6 Magdalena Eriksson - 15 Nathalie Björn, 9 Kosovare Asllani, 17 Caroline Seger (K) - 10 Sofia Jakobsson, 11 Stina Blackstenius, 18 Fridolina Rolfö.

Sveriges ersättare: 12 Jennifer Falk, 21 Zecira Musovic - 2 Jonna Andersson, 7 Madelen Janogy, 8 Lina Hurtig, 13 Amanda Ilestedt, 14 Julia Roddar, 16 Julia Zigiotti Olme, 19 Anna Anvegård, 20 Mimmi Larsson, 22 Olivia Schough, 23 Elin Rubensson.

Nationella partners

  • Bauhaus
  • Coca-cola
  • Folksam
  • ICA
  • NeH
  • Scandic
  • Aftonbladet
  • Swedbank
  • Volvo