Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Anel tror på seger ikväll

Se intervjun med Anel Ahmedhodzic inför U21-landslagets match mot Finland i kväll, om fredagens vinst mot Norge och sin allsvenska debut förra helgen för moderklubben Malmö FF i Skånederbyt mot Helsingborgs IF.

Klockan 18 lokal tid (17 i Sverige) möts Finland och Sverige i Villmanstrand i Karelen. Matchen sänds i Finland (VeikkausTV) men kan inte ses i Sverige.

Sveriges startelva presenteras här på svenskfotboll.se kl 15.45.

På ledig tid har killarna i laget passat på att slipa på finskan. Med varierande framgång. Det kan finnas några nattugglor som hittat favoritkuddarna på hotellet men det verkar tunt med flygplansmekanikerelever:

Nationella partners

  • Bauhaus
  • Coca-cola
  • Folksam
  • ICA
  • NeH
  • Scandic
  • Aftonbladet
  • Swedbank
  • Volvo