Två förändringar i elvan

Startelvan mot Thailand är presenterad. Peter Gerhardsson gör två förändringar jämfört med elvan mot Chile i premiären. Det är på de offensiva positionerna justeringerna sker där Lina Hurtig och Anna Anvegård tar plats från start. Matchen mot Thailand sparkas igång 15.00 i TV4 och Radiosporten.

Bilden: Anna Anvegård, Fridolina Rolfö och Lina Hurtig startar i de offensiva positionerna i Peter Gerhardssons 4-3-3 för dagen.

Anna Anvegård och Lina Hurtig ersätter Stina Blackstenius och Sofia Jakobsson jämfört med matchen mot Chile i tisdags.

Matchen mot Thailand har avspark 15.00 och sänds i TV4/Radiosporten.

Sveriges startelva: 1 Hedvig Lindahl - 4 Hanna Glas, 5 Nilla Fischer, 3 Linda Sembrant, 6 Magdalena Eriksson - 23 Elin Rubensson, 9 Kosovare Asllani, 17 Caroline Seger (K) - 18 Fridolina Rolfö, 19 Anna Anvegård, 8 Lina Hurtig.

Sveriges ersättare: 12 Jennifer Falk, 21 Zećira Mušović - 2 Jonna Andersson, 7 Madelen Janogy, 10 Sofia Jakobsson, 11 Stina Blackstenius, 13 Amanda Ilestedt, 14 Julia Roddar, 15 Nathalie Björn, 16 Julia Zigiotti Olme, 20 Mimmi Larsson, 22 Olivia Schough.

Nationella partners