Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Startelvan i åttondelsfinalen

21.00 är det dags. Då börjar åttondelsfinalen i VM mellan Sverige och Kanada i Paris. Peter Gerhardsson har presenterat den startelva som börjar på planen på Parc des Princes. Se matchen i TV4 eller lyssna på Radiosporten.

Vinnaren av Sverige och Kanada i Paris spelar kvartsfinal på lördag mot Tyskland i Rennes.

Sveriges startelva: 1 Hedvig Lindahl - 4 Hanna Glas, 5 Nilla Fischer, 3 Linda Sembrant, 6 Magdalena Eriksson - 23 Elin Rubensson, 9 Kosovare Asllani, 17 Caroline Seger (K) - 10 Sofia Jakobsson, 11 Stina Blackstenius, 18 Fridolina Rolfö.

Sveriges ersättare: 12 Jennifer Falk, 21 Zećira Mušović - 2 Jonna Andersson, 7 Madelen Janogy, 8 Lina Hurtig, 13 Amanda Ilestedt, 14 Julia Roddar, 15 Nathalie Björn, 16 Julia Zigiotti Olme, 19 Anna Anvegård, 20 Mimmi Larsson, 22 Olivia Schough.

Nationella partners

  • Aftonbladet
  • Bauhaus
  • Coca-cola
  • Folksam
  • ICA
  • NeH
  • Scandic
  • Swedbank
  • Volvo