Link

Biljetter till åttondelsfinalen

På måndag 21.00 spelar damlandslaget åttondelsfinal i VM mot Kanada. Matchen spelas på Parc des Princes i Paris och här följer biljettinformation.

Nu kan du köpa biljetter till Sveriges åttondelsfinal mot Kanada i Paris. Biljetterna köper du direkt via FIFA (länk nedan) och för att sitta i den svenska klacken så köper ni kategori 4-biljetter på den vänstra kortsidan enligt bilden ovan. Så försöker vi samla så många svenska supportrar tillsammans som möjligt för att heja fram landslaget mot Kanada i Paris på måndag!

Biljetterna på kortsidan i kategori 4 kostar 13 Euro. Supporterklubben kommer finnas på plats i Paris och anordna matchdagssamling. Information om samlingen kommer komma under helgen. Följ Supporterklubben på Instagram, @swesupporterklubben, för snabbast information.

Nationella partners