Adolfsson med i inofficiell match

Under morgondagen spelar damlandslaget en inofficiell landskamp mot Sydkorea under förlägret inför VM. Förbundskapten Peter Gerhardsson har valt att kalla in Vittsjös Sandra Adolfsson för att komplettera laget vid matchtillfället.

På fredag spelas VM-genrepet mot Sydkorea på Gamla Ullevi. Men redan imorgon, tisdag, matchas lagen i en inofficiell landskamp som spelas i upplägget 3x30 minuter.

Under måndagskvällen har landslagsledningen valt att kalla in Vittsjös Sandra Adolfsson för att komplettera truppen under tisdagen.

- Beslutet grundar sig utifrån den totala belastning vi önskar få på spelarna under morgondagens match. Vi har valt att komplettera truppen med Sandra Adolfsson under matchtillfället vilket möjliggör att vi kan få den belastning vi önskar på truppen, säger Peter Gerhardsson.

Nationella partners