Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2
Hanna Bennison i tidigare match i F16.

Startelvan mot Skottland

Så var det dags för den första ungdomslandskampen för året. F17-landslaget befinner sig på läger i Pinatar, Spanien, för de första förberedelserna inför Elite Round i slutet av mars. Vid 15.45 väntar nu match mot Skottland och förbundskapten Pär Lagerström har nominerat startelvan.

Bilden: Hanna Bennison är kapten mot Skottland.

Sveriges startelva: 12 Lovisa Fock - 4 Saga Hagman, 3 Emma Becker, 2 Hanna Gunnarsson - 7 Evelina Duljan, 6 Felicia Saving, 8 Hanna Bennison (K), 5 Hanna Lundkvist - 10 Cassandra Larsson, 9 Nina Koppang, 11 Tilde Johansson.

Ersättare: 1 Sofia Hjern - 13 Andrea Simonovic Pajovic, 14 Matilda Eriksson Kristell, 15 Linnèa Söderqvist, 16 Moa Karlsson, 17 Rusul Rosa Kafaji, 18 Ella Reidy. 

Efter matchen följer kommentarer på hemsidan. 

Nationella partners

  • Aftonbladet
  • Bauhaus
  • Coca-cola
  • Folksam
  • ICA
  • NeH
  • Scandic
  • Swedbank
  • Volvo