Trupp till vintercamp på Cypern

Den 10-17 januari genomför Svenska Fotbollförbundet en vintercamp för tre ungdomslandslag på Cypern. Deltagande landslag är U20 (00-01), P18/02 och P16/04. Vintercampen är en ny satsning inom ramen för det nya Elitprojektet och samlar tre av våra ungdomslandslag på pojksidan vid ett och samma tillfälle för träningar och internationella matcher.
P04-landslagets förbundskapten Christofer Augustsson har tagit ut 20 spelare till lägret.

Bilden: Förbundskapten Christofer Augustsson har kallat 20 spelare till vinterläger på Cypern.

Utöver träningar och matcher kommer det att genomföras samverkan mellan de olika lagen, andra nationsförbund och fortbildning för ledarteamen. Vilka matcher det blir för respektive landslag offentliggörs vid senare tillfälle.

Ledare

  • Christofer Augustsson, förbundskapten
  • Viktor Blom, tränare
  • Timy Karlsson, målvaktstränare
  • Tania Nilsson, sjukgymnast
  • Håkan Sterling, läkare
  • Magnus Strandberg, koordinator/mediakontakt