Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Asllani ser fram emot match

Natten mot fredag svensk tid spelar landslaget årets sista match. Motståndet står världsmästarna USA för. Landslaget har under dagen genomfört det sista träningspasset före matchen och Kosovare Asllani ser fram emot vad som väntar.
- Det är de här matcherna som är roligast att spela, säger Asllani.

Landslaget reste till Columbus i USA under söndagen och har genomfört tre träningspass i landet. Tidsskillnaden har parerats och nu är laget redo för att spela mot världsmästarna inför storpublik på ett utsålt MAPFRE Stadium.

- När vi möter USA krävs det alltid en bra insats och båda lagen vill vinna. Jag hoppas det kommer synas imorgon och bli en bra match, säger Asllani.

Senaste mötet slutade i förlust 0-2 i gruppspelet av VM. Nu ser den offensiva mittfältaren fram emot att mäta sig med USA igen.

- Efter VM i somras så kände vi att det var en match som vi ville spela till, och det var final mot USA. USA är bra och vi vill mäta oss med dem. Så jag ser fram emot att spela imorgon, säger Asllani.

Matchen mot USA spelas 01.30 natten mot fredag och sänds i TV4 och Cmore.

Nationella partners

  • Aftonbladet
  • Bauhaus
  • Coca-cola
  • Folksam
  • ICA
  • NeH
  • Scandic
  • Swedbank
  • Volvo