Link

Larsson in från start mot Luxemburg

Efter helgens 5-0-seger hemma mot Island går EM-kvalet nu vidare med bortamatch mot Luxemburg. Roland Nilsson gör en ändring i startelvan jämfört med senast. Avspark sker 19.00 på Stade Municipal i södra Luxemburg.

Det har blivit dags för U21-landslagets tredje match i EM-kvalet. Island besegrades med klara 5-0 i lördags. Nu står Luxemburg för motståndet.

Luxemburg har spelat fyra matcher i kvalet så här långt och har förlorat samtliga.

Förbundskapten Roland Nilsson gör en ändring i startelvan mot Luxemburg jämfört med senaste vinstmatchen mot Island. Jake Larsson kommer in på högerkanten istället för Daleho Irandust som inleder på bänken.

Förbundskapten Roland Nilsson mönstrar följande lag mot Luxemburg:

Sveriges startelva: 1 Pontus Dahlberg – 2 Felix Beijmo, 14 Anel Ahmedhodzic, 3 Dennis Hadzikadunić, 13 John Björkengren – 18 Jake Larsson, 19 August Erlingmark, 8 Mattias Svanberg (K), 6 Svante Ingelsson – 10 Viktor Gyökeres, 9 Dejan Kuluševski.

Ersättare: 12 Marko Johansson – 4 Hugo Andersson, 5 Thomas Poppler Isherwood, 7 Emil Hansson, 11 Benjamin Kimpioka, 15 Jens Cajuste, 16 Daleho Irandust, 17 Bilal Hussein, 20 Nils Fröling.