Link

Lindelöf in i elvan mot Spanien

Victor Nilsson Lindelöf är tillbaka i startelvan när herrlandslaget ikväll tar sig an Spanien på Friends Arena. Det betyder att Marcus Danielson tar plats på bänken, i övrigt mönstrar förbundskapten Janne Andersson samma spelare som i lördagens 4-0-seger mot Malta.

Se intervju med Janne Andersson om startelvan i spelaren ovan. 

Sverige-Spanien sänds i TV4/C More och Radiosporten samt kan följas i Uefas livescore. Matchen leds av ett franskt domarteam med rutinerade VM-domaren Clément Turpin i spetsen. Avspark klockan 20.45.

Sveriges startelva: 1 Robin Olsen – 2 Mikael Lustig, 3 Victor Nilsson Lindelöf, 4 Andreas Granqvist (K), 5 Pierre Bengtsson – 7 Sebastian Larsson, 20 Kristoffer Olsson, 8 Albin Ekdal, 10 Emil Forsberg – 22 Robin Quaison, 9 Marcus Berg.

Ersättare: 12 Karl-Johan Johnsson, 23 Kristoffer Nordfeldt – 6 Marcus Danielson, 11 John Guidetti, 13 Gustav Svensson, 14 Filip Helander, 15 Alexander Isak, 16 Emil Krafth, 17 Riccardo Gagliolo, 18 Muamer Tanković, 19 Sebastian Andersson, 21 Ken Sema.

Ej spel: Alexander Fransson.

Nationella partners