Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Trupp till La Manga-turnering

I mars väntar ett stenhårt EM-kval Elite Round för Christofer Augustssons P17-killar nere i Serbien. För att få upp matchtempot reser laget till spanska La Manga i början av februari för matcher mot Rumänien, Norge och Tjeckien.

Ett landslagsår med många matcher väntar för denna årskull. Exakt hur många avgörs av utgången av Elite Round där Frankrike, Slovakien och Serbien står för motståndet. Inte den lättaste av uppgifter förstås men går det vägen så väntar EM-slutspel på Irland i maj.

Men innan dess tar alltså Christofer Augustsson med sig 20 man ner till La Manga för matcher 7-11 februari mot, i tur och ordning, Rumänien, Norge och Tjeckien.

 

Nationella partners

  • Aftonbladet
  • Bauhaus
  • Coca-cola
  • Folksam
  • ICA
  • NeH
  • Scandic
  • Swedbank
  • Volvo