Anna Oscarsson under träning inför matchen mot Ukraina.

Oskarsson med återbud

Den 14 januari inleds damlandslagets januariläger i Sydafrika. Förbundskapten Peter Gerhardsson får under lägret klara sig utan Anna Oskarsson som stannar hemma på grund av skada. Ersätter i truppen gör Sandra Adolfsson.

- Anna har en hamstringsskada vilket gör att hon inte har möjlighet att följa med oss när vi reser till Sydafrika. Anna har redan påbörjat sin rehabilitering inför säsongsupptakten med Linköping och kommande landslagssamlingar, säger landslagsläkaren Houman Ebrahimi.

Vittsjös Sandra Adolfsson ersätter skadade Anna Oskarsson i truppen:

- Sandra har varit med oss tidigare och gjort det bra i en tuff konkurrens på backpositionerna. Det känns som en bra spelare att få in i truppen nu till Sydafrikalägret, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

Den 22 januari spelas match mot Sydafrika som sänds i TV12. Matchen börjar 18.00 svensk tid.

Nationella partners