Link

Återbud från Olsson och Mrabti

Herrlandslaget reser till Qatar den 3 januari där två landskamper mot nordiskt motstånd finns på programmet. Två spelare, Kerim Mrabti och Kristoffer Olsson, har idag lämnat återbud.

– Det är såklart tråkigt att Kerim och Kristoffer valt att lämna återbud. Samtidigt har jag stor respekt för att vi är i en del av säsongen där saker sker snabbt. Av den anledningen tog vi höjd med att ta ut 26 spelare redan från början, säger förbundskapten Janne Andersson.

– Jag är mycket ödmjuk inför att jag blivit uttagen men med respekt för landslagsverksamheten tackar jag nej denna gång. För mig är det viktigt att vara fokuserad i den miljö jag är i, just nu har jag ett antal stora karriärsbeslut att fatta och det gör jag bäst på hemmaplan med familjen, säger Kristoffer Olsson.

Johan Larsson har lämnat återbud sedan tidigare. Inga ersättare kommer att kallas in. Truppen till Qatar består nu av 23 spelare.
Den 8 januari möter man Finland och den 11 januari står Island för motståndet.

Nationella partners