Zigiotti och Seger centralt

Efter 4-0-segern i torsdagens inofficiella landskamp är det nu dags för årets första officiella match för damlandslaget. Motståndet står Sydafrika för i Kapstaden på Cape Town Stadium. Peter Gerhardsson har presenterat startelvan i matchen som har avspark 18.00 och sänds i TV12/Cmore.

Bilden: Caroline Seger, Julia Zigiotti Olme och Kosovare Asllani spelar på mittfältet mot Sydafrika.

Cajsa Andersson vaktar det svenska målet och gör därmed landslagsdebut. 

Startelvan mot Sydafrika: 12 Cajsa Andersson - 4 Hanna Glas, 13 Amanda Ilestedt, 6 Magdalena Eriksson, 2 Jonna Andersson - 24 Julia Zigiotti Olme, 9 Kosovare Asllani, 17 Caroline Seger (K) - 10 Sofia Jakobsson, 11 Stina Blackstenius, 22 Olivia Schough.

Matchen mot Sydafrika sänds i TV12/Cmore och har avspark nu vid 18.00.

Nationella partners