Link

18 nya namn till trenationsturnering i England

Förbundskapten Tomas Turesson fortsätter sin inventering av spelare i 01-kullen. Jämfört med truppen som spelade 4-nationsturneringen i Hälsingland i början av september är det 18 helt nya namn som tagits ut till matcherna mot England och Tjeckien på engelska förbundets anläggning St George's Park 11 och 13 oktober.

Bilden: Alex Timossi Andersson, som i somras bytte Helsingborgs IF mot Bayern München, återfinns i truppen som reser till England.

Många spelare får chansen att visa upp sig detta år när 01-orna totalt spelar 15 landskamper. För de 18 till England gäller för alla att det blir de första landskamperna på U19-nivå. Målet är att snickra ihop lagbygget till EM-kvalet nästa år.

Sverige möter hemmanationen den 11 oktober och Tjeckien två dagar senare.

 

Nationella partners

  • Aftonbladet
  • Bauhaus
  • Coca-cola
  • Folksam
  • ICA
  • NeH
  • Scandic
  • Swedbank
  • Volvo