Link

Kvalets sista startelva

Nu ska VM-kvalet avgöras. Gruppfinal mellan Danmark och Sverige i Viborg. Förutsättningarna är klara, Sverige till VM vid seger och oavgjort. Förbundskapten Peter Gerhardsson har presenterat startelvan i matchen som börjar 17.00 och sänds i TV12 och Cmore.

Bilden: Nilla Fischer startar i backlinjen.

- Det är skönt att vara framme vid den här matchen. Någonstans hit man vill när det började. Vill ha möjligheten att gå direkt till VM och det har vi. Vi har tagit oss hit och har nu möjligehterna, så det är en god känsla inför match, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

Sveriges startelva: 1 Hedvig Lindahl - 5 Nilla Fischer, 3 Linda Sembrant, 6 Magdalena Eriksson - 4 Hanna Glas, 23 Elin Rubensson, 17 Caroline Seger (K), 2 Jonna Andersson - 10 Sofia Jakobsson, 11 Stina Blackstenius, 9 Kosovare Asllani.

Ersättare: 21 Zecira Musovic - 8 Lina Hurtig, 13 Sandra Adolfsson, 14 Hanna Folkesson, 16 Mia Carlsson, 20 Mimmi Larsson, 22 Olivia Schough.

Nationella partners