Group 2 Copy 19Link

Larsson och Krafth startar

Janne Andersson släpper fram den förväntade startelvan mot England i VM-kvartsfinalen. Sebastian Larsson som var avstängd i åttondelsfinalen är tillbaka och Emil Krafth tar som väntat hand om högerbacksplatsen när nu Mikael Lustig är avstängd.

– För mig var det ganska självklara beslut. Emil har gått in innan och spelat för Micke och gjort det väldigt, väldigt bra. Och "Sebban" har ju gjort en väldigt stark turnering så här långt så det är bra. Även om det är tufft för Gustav som gjorde en väldigt bra match här senast så väljer jag Sebastian före, säger Janne Andersson.

Sverige-England har avspark klockan 16.00 svensk tid. Matchen livesänds i SVT1 och Radiosporten.

Sveriges startelva: 1 Robin Olsen – 16 Emil Krafth, 3 Victor Nilsson Lindelöf, 4 Andreas Granqvist (K), 6 Ludwig Augustinsson – 17 Victor Claesson, 7 Sebastian Larsson, 8 Albin Ekdal, 10 Emil Forsberg – 9 Marcus Berg, 20 Ola Toivonen.

Ersättare: 12 Karl-Johan Johnsson, 23 Kristoffer Nordfeldt – 5 Martin Olsson, 11 John Guidetti, 14 Filip Helander, 13 Gustav Svensson, 15 Oscar Hiljemark, 18 Pontus Jansson, 19 Marcus Rohdén, 21 Jimmy Durmaz, 22 Isaac Kiese Thelin.

Ej spel: 2 Mikael Lustig (avstängd).

Nationella partners

  • Coca-cola
  • Folksam
  • ICA
  • Scandic
  • Aftonbladet
  • Swedbank
  • Volvo