Link

Nytt försök för P18 i Visby

P18 och Visby är ett familjärt begrepp. Men nu gäller det vårt pojklandslag med den åldern. Som klockan 16 tar sig an Turkiet på Gutavallen. Inför förhoppningsvis många svenska supportrar! Nya förbundskaptenen Viktor Eriksson har formerat startelvan till dagens uppgift.

Det är EM-kval 1 i höst som är målet och erfarenheterna från veckans matcher i Visby väger förstås tungt men det finns fler tester innan avgörandet i Wales i höst. Turkiet, som slog Ungern i torsdags med 4-1, blir en utmaning för Sverige som föll i tisdags mot samma ungrare med 1-3 efter några sena misstag i den matchen. Som Turkiet kanske får sota för idag?

Sveriges startelva: 1 Samuel Brolin - 2 Anton Eriksson, 3 Gustaf Lagerbielke, 5 Adrian Petersson - 7 Jake Weisbrod, 9 Jesper Sandberg Hesselgren, 8 Hampus Finndell [K], 14 Kevin Yakob, 4 Malte Persson - 15 Omar Dampha, 18 Benjamin Mbunga Kimpioka.