Group 2 Copy 19Link

Andersson summerar VM-förberedelserna

I lördags avslutades herrlandslagets VM-förberedelser på hemmaplan med genrepet mot Peru på Ullevi. Tisdag förmiddag reser VM-truppen till Ryssland där Sydkorea sedan väntar i premiären i Nizjnij Novgorod den 18 juni. Förbundskapten Janne Andersson är på det stora hela nöjd med förberedelserna så här långt.

– Helheten på det här förlägret har varit bra, men samtidigt är jag väldigt glad över att det är slut, småskrattar Janne.

– Sedan den 13 november i höstas så har vi vetat om att vi ska spela VM och sedan har det varit så mycket spekulationer, förberedelser, laguttagningar och allting. Nu åker vi på tisdag och det ska bli väldigt skönt. 

Nationella partners

  • Coca-cola
  • Folksam
  • ICA
  • Scandic
  • Aftonbladet
  • Swedbank
  • Volvo