Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Match även mot Island i Qatar

Det är nu klart att Island står för motståndet i herrlandslagets andra match under januarilägret i Qatar. Matchen kommer att spelas den 11 januari. Sedan tidigare är det klart att Sverige möter Finland den 8 januari. Arenor och avsparkstider fastställs inom kort.

Bilden: Robin Quaison gjorde ett av målen när Sverige senast mötte Island i jauari 2014.

– Island har ju en del spelare med Sverigeanknytning som kanske kan bli uttagna så det ska bli spännande. Roligt att vi har två matcher mot nordiskt motstånd där vi får mäta våra krafter, vi möter ju Finland några dagar tidigare, säger förbundskapten Janne Andersson.

Sverige har mött Island 15 gånger tidigare med elva segrar, två oavgjorda och två förluster som facit. Den senaste matchen lagen emellan spelades under januariturnén 2014 i Abu Dhabi då Sverige vann med 2-0. Målskyttar den gången Robin Quaison och Guillermo Molins.

 

Nationella partners

  • Bauhaus
  • Coca-cola
  • Folksam
  • ICA
  • NeH
  • Scandic
  • Aftonbladet
  • Swedbank
  • Volvo