Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Mardrömsstarten ledde till förlust

Herrlandslaget i futsal följde upp uddamålssegern mot Danmark med en 2-5-förlust mot Finland i Nordic Cup. Det efter en oerhört stark inledning av Finland där finnarna gick upp i en tremålsledning redan efter tre minuter.

Herrlandslaget i futsal kunde inte gå i P19-landslagets fotspår mot Finland under onsdagen. P19-landslaget, som mycket övertygande vann med 8-1 mot grannlandet, hade en fantastisk start i matchen och gick upp till en 3-0-ledning tidigt.

Finland gjorde tyvärr detsamma mot herrlandslaget som omgående i inledningen av matchen hamnade i ett 0-3-underläge. Sverige fick ett för tuff resa tillbaka i matchen och utgångsläget 1-4 i baken i halvtidsvilan blev för stort.

Matija Dulvats landslag spelade upp sig i den andra halvleken men var aldrig nära att hota Finland som vann med 5-2. Därmed har Sverige en seger och en förlust hittills i Nordic Cup. Redan i morgon väntar nästa match för Sverige som då ställs mot Grönland klockan 17.00. 

Texten uppdateras.

Futsal - senaste