Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2
Lagbild på svenska damlandslaget.

23 500 kr till Musikhjälpen

Damlandslaget hade med en officiell auktion, ett grymt VIP-paket till Sverige-Tyskland på Friends Arena med exklusiv träff med spelarna, till Musikhjälpen 2018. Auktionen inbringade 23 500 kr till Musikhjälpens insamling till att "alla har rätt att funka olika".

Nedan följer beskrivning av auktionen som fanns

Nu finns chansen för ett riktigt fotbollsfan att ta hem ett exklusivt VIP-paket inklusive träff med alla spelare i damlandslaget! Häng med!

Sveriges damlandslag i fotboll är klart för VM 2019 i Frankrike. En viktig händelse på vägen fram till mästerskapet är stormötet mellan Sverige och Tyskland på Friends Arena i Stockholm, lördagen den 6 april kl 13.45. Det blir stor publikfest när damlandslaget spelar i Stockholm för första gången på fyra år.

Detta härliga VIP-paket gäller för dig och tre vänner, ni får komma på den stängda träningen dagen innan matchen. Där får ni också varsin landslagströja från den kommande hemliga kollektionen som ni kan få signerade. Sen får ni bo på hotellet Scandic där landslaget alltid bor och dagen efter får ni gå på matchen mot Tyskland med era VIP-biljetter där mat och dryck ingår.

Detta ingår:

 • 4 VIP-biljetter, inklusive mat och dryck, till Sverige-Tyskland på Friends Arena den 6 april 13.45.
 • 4 landslagströjor från den kommande och fortfarande hemliga kollektionen som presenteras i vår inför matchen.
 • Möjlighet att närvara under den stängda träningen på Friends Arena dagen innan match, fredagen den 5 april. Träningen sker med största sannolikhet på förmiddagen runt lunch. Efter träningen träffar ni laget och får möjlighet att få era nya landslagströjor signerade.
 • Landslaget bor alltid på Scandic och det får även ni göra. Det ingår därför två dubbelrum på landslagets hotell där ni bor natten mellan 5-6 april.

 Villkor:

 • VIP-paketet gäller för fyra personer
 • Vinnaren bekostar själv ev. resor
 • Övriga måltider under vistelsen i Stockholm utöver måltiden i samband med matchen bekostas av vinnaren.
 • Träningen den 5 april tidsbestäms under våren och kan inte planeras utifrån vinnarens önskemål.
 • För att delta i auktionen måste du vara minst 18 år. Vinnarens medbjudna personer kan vara under 18 år.

Nationella partners

 • Bauhaus
 • Coca-cola
 • Folksam
 • ICA
 • Scandic
 • Aftonbladet
 • Swedbank
 • Volvo