Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Återbud från Jansson – Svanberg kallas in

Pontus Jansson stukade foten i helgens match med Leeds och har lämnat återbud till herrlandslagets matcher i Nations League mot Turkiet och Ryssland. Förbundskapten Janne Andersson väljer att kalla in Bolognas mittfältare Mattias Svanberg till truppen, som i övrigt samlas i Stockholm under måndagen.

- Han har presterat bra i Bologna under hösten, där han spelar kontinuerligt, och jag tycker att han har utvecklats ytterligare sedan han lämnade Malmö. Han har också gjort fina prestationer i vårt U21-landslag, säger förbundskapten Janne Andersson.

Mattias Svanberg, född 1999, är debutant i A-landslagssammanhang. Han har tidigare spelat 8 U21-, 7 U19- och 20 U17-landskamper.

Tisdagens träning på Friends Arena är öppen för allmänheten, tiderna är 12.45-14.00. Fritt inträde, ingång via entré A.

Sveriges avslutar Nations League med bortamatch mot Turkiet i Konya lördag 17 november och avslutar sedan hemma mot Ryssland på Friends Arena 20 november, se biljettlänk nedan.