Link

Svensson och Larsson centralt mot Ryssland

Med Albin Ekdal frånvarande tar Gustav Svensson plats centralt på mittfältet bredvid Sebastian Larsson när Sverige klockan 21.45 tar sig an Ryssland i Uefa Nations League. Andreas Granqvist och Emil Forsberg, som båda missade matchen mot Turkiet för en månad sedan, är tillbaka i Janne Anderssons startelva.

Sveriges startelva: 1 Robin Olsen – 2 Mikael Lustig, 3 Victor Nilsson Lindelöf, 4 Andreas Granqvist (K), 6 Ludwig Augustinsson – 17 Viktor Claesson, 13 Gustav Svensson, 7 Sebastian Larsson, 10 Emil Forsberg – 9 Marcus Berg, 22 Isaac Kiese Thelin.

Ersättare: 12 Karl-Johan Johnsson, 23 Kristoffer Nordfeldt – 5 Martin Olsson, 8 Sebastian Andersson, 11 John Guidetti, 14 Kristoffer Olsson, 15 Oscar Hiljemark, 16 Emil Krafth, 18 Sotirios Papagiannopoulos, 19 Marcus Rohdén, 20 Mikael Ishak, 21 Jimmy Durmaz.

Ryssland-Sverige har avspark klockan 21.45 och matchen sänds i TV4 med start klockan 21.00. Matchen kan även följas i Radiosporten och via livescore på uefa.com.
Den svenska startelvan offentliggörs senast 75 minuter före avspark.

På tisdag 16 oktober klockan 20.45 möter Sverige Slovakien på Friends Arena i Solna. Se biljettlänk, nedan.

Nationella partners

  • Aftonbladet
  • Bauhaus
  • Coca-cola
  • Folksam
  • ICA
  • NeH
  • Scandic
  • Swedbank
  • Volvo