Samuelsson med till England

Den 11 november spelar damlandslaget årets sista landskamp borta mot England. En intressant utmaning mot den nuvarande världstrean. Förbundskapten Peter Gerhardsson har presenterat truppen där bland annat Jessica Samuelsson återfinns efter ett års skadefrånvaro.

Matchen mot England spelas i Rotherham på New York Stadium den 11 november. Världstrean England är också kvalificerade för sommarens mästerskap så en tuff utmaning väntar landslaget.

- Det kommer bli en riktigt bra utmaning, en riktigt bra match. England är rankade trea i världen så det kommer bli en viktig landskamp för att se var vi står någonstans, kommenterar Peter Gerhardsson.

I oktober förra året skadade Jessica Samuelsson sin fot i VM-kvalet mot Ungern. Nu är hon tillbaka. Efter ett års skadefrånvaro återser vi Arsenalbacken i den svenska landslagstruppen.

- Jessica är tillbaka hos oss för första gången i år. Hon har kommit tillbaka i klubblaget och det känns roligt att nu få möjlighet att ha med henne i en trupp igen, säger Gerhardsson.

Matchen mot England 11 november har avspark 14.30 (13.30 lokal tid i England).

Nationella partners