Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Oavgjort mot Italien i Elite Round

Efter 0-0 mot Italien har Sverige chansen att vinna "Dödens grupp" och ta sig till slutspel i U17-EM. Sista matchen mot Frankrike på torsdag blir avgörande.

- Italien är bättre i första halvlek och har spelet. Dom skapar inte så farliga chanser, men vi hade väldigt svårt att få tag i dom. Andra halvlek är betydligt bättre från vår sida, vi vinner boll högt upp i planen och har några riktigt vassa chanser mot slutet. Sett över hela matchen hade Italien klart mest boll, och vi hade klart bäst chanser att avgöra, analyserar förbundskapten Magnus Wikman.

Sverige står nu på fyra poäng inför den avslutande matchen mot Frankrike som har full pott, sex poäng, efter att ha besegrat Schweiz med 2-1 nu på kvällen. På torsdag gör Frankrike och Sverige upp om vilket lag som vinner gruppen och går vidare till EM-slutspelet.

- Ja, nu vi måste slå ett av Europas bästa lag på hemmaplan för att ta oss till EM. Samtidigt försökte ett av Europas bästa lag slå oss idag utan att lyckas, och vi slog Schweiz som också dom tillhör Europas bästa. Vi hamnade i en osannolikt tufff grupp, men vi har fortfarande chansen inför sista matchen. Frankrike ska få jobba hårt på torsdag, säger Magnus Wikman.

Matchfakta via UEFA:s livescoretjänst.