Häcken chanslösa mot Bayern München

2-0-underläge redan efter elva minuter. BK Häckens andra gruppspelsmatch i damernas Champions League slutade med förlust, 4-0, mot Bayern München.

Efter en 3-0-förlust i öppningsmatchen av det nya Champions League mot Lyon väntade nästa storlag för BK Häcken. Bayern München på bortaplan. Och det skulle visa sig bli övermäktigt för svenska mästarna. 

Efter ett missförstånd i försvaret gjorde Bayern München 1-0 redan i den åttonde matchminuten genom Lea Schüller. Bara tre minuter senare dök hon upp igen i straffområdet och satte dit 2-0 med huvudet.

I nästa omgång väntar Benfica

Ridå för BK Häcken som trots mardrömsinledningen lyfte sig i matchen, främst i den andra halvleken, och definitivt hängde i spelmässigt. Men i 70:e minuten satte Bayern München och Laura Dallmann spiken i kistan med 3-0-målet.

Matchen slutade 4-0 till det tyska laget efter ytterligare ett mål på övertid. En tuff start på Champions League-spelet för Häcken som i nästa omgång möter det portugisiska mästarlaget Benfica på bortaplan den 10 november.