Omgång 3 lottat i Svenska Cupen dam

Svenska Cupen dam omgång 3 är lottad utifrån geografisk närhet. Vi får därmed se en rad intressanta derbymatcher i omgång där de 12 lagen från OBOS Damallsvenskan också går in i cupen.

Bildtext: Lidköpings FK besegrade Trollhättans FK i den andra omgången. Nu väntar Alingsås FC United. 

Det sista steget innan gruppspelet i Svenska Cupen dam är lottat. De betyder också att lagen från OBOS Damallsvenskan gör entré i turneringen. Lottningen har gått till så att lagen från OBOS Damallsvenskan inte kan lottas mot varandra samt att lagen från de lägre serierna får hemmaplansfördel. 

Alla matcher spelas 29 september

I det fall att lagen som ska mötas spelar i samma serie får det lag som vann tidigare match i omgång 2 på bortaplan spela den här matchen på sin hemmaarena. Om båda lagen, från samma serienivå, vunnit en hemmamatch eller bortamatch utses hemmalag utifrån fri lottning.

Alla matcher i omgång 3 spelas den 29 september men avsparkstider och arena uppdateras kontinuerligt så fort klubbarna är överens.

Lottningen