Seger för Hammarby i UEFA Futsal Champions League

Hammarby började på bästa sätt i UEFA Futsal Champions League. Regerande svenska mästarna besegrade estniska Viimsi med 3-1 under lördagen och har därmed fått en kanonstart på gruppspelet.

Hammarby tog tag i taktpinnen direkt mot de estniska mästarna. Redan efter dryga två minuter tog Hammarby ledningen genom Sebastian Holmqvist. En ledning som man aldrig sedan släppte i premiärmatchen av det första gruppspelet i Champions League.

I den 15:e matchminuten hade de svenska regerande mästarna sedan en gyllene minut där de både gjorde 2-0 och 3-0 genom Peiman Pahlevan Afshari och Liridon Makolli. Att ester sedan hann reducera till 1-3 strax innan halvtidsvilan gjorde ingen skillnad. Andra halvlek blev mållös och Hammarby vann därmed sin första match i Champions League.

Redan i morgon klockan 15.00 väntar en tidig gruppfinal för Hammarby mot danska JB Futsal Gentofte som vann sin premiärmatch mot Sparta Belfast med 3-2.