Här är MFF:s möjliga CL-motståndare i play off

Under måndagen lottades play off-rundan i UEFA Champions League. Om Malmö FF slår ut Rangers FC i tredje kvalrundan och tar sig vidare väntar vinnaren mellan grekiska Olympiakos och bulgariska Ludogorets.

Malmö FF inledde sitt kvalspel till UEFA Champions League med att slå ut lettiska Riga med totalt 2-1 i den första kvalrundan. I den andra kvalrundan avfärdades finska HJK Helsingfors med totalt 4-3.

I den tredje kvalrundan väntar nu FC Rangers från Skottland. Matcherna spelas 3 och 10 augusti. Vid ett avancemang där väntar sedan vinnaren melllan grekiska Olympiakos och bulgariska Ludogorets i play off, det stod klart efter måndagens lottning i Nyon, Schweiz. Speldatum för dessa matcher är 17/18 och 24/25 augusti.

Skulle Malmö FF slå ut Rangers FC i tredje kvalrundan och sedan även lyckas gå vidare från play off är klubben klar för gruppspelet i Champions Legaue. Om MFF åker ur mot Rangers FC går skåningarna istället in i Europa Leagues play off.