Till helgen blir det finalklart

Fyra lag återstår i kampen om de två finalplatserna på Gamla Ullevi i Göteborg den 16 maj. Till helgen avgörs semifinalerna i UEFA Women's Champions League och det blir då klart vilka två lag som når finalen i Göteborg.

Klart är att minst två svenska landslagsspelare når finalen på nationalarenan Gamla Ullevi. I ena semifinalen möts Chelsea FC och FC Bayern München, och båda lagen har svenska spelare i trupperna. I Chelsea spelar Zećira Mušović, Jonna Andersson och Magdalena Eriksson. I München hittar vi Amanda Ilestedt och Hanna Glas. 

Semifinalerna:

25 april

2 maj

  • 12.00 Barcelona - PSG
  • 13.30 Chelsea - Bayern München

>> Alla resultat i slutspelet

Officiella partners UEFA Women's Champions League

  • Pepsi MAX
  • VISA
  • Hublot
  • Nike
  • Together#WePlayStrong