15.00: Lottningen till semifinalerna i Svenska Cupen dam

BK Häcken FF, FC Rosengård, Eskilstuna United DFF och Umeå IK FF. Det är lagen som gör upp om cupsegern. Semifinalerna lottas klockan 15.00 här på svenskfotboll.se.

Svenska Cupens semifinaler kommer att spelas nedan dagar och tider:

BK Häcken FF och Umeå IK FF vann sina grupper i gruppspelet med tre raka segrar. Eskilstuna United DFF och FC Rosengård vann två och spelade en oavgjord match var, vilket betyder att Häcken och Umeå får hemmaplansfördel i lottningen till semifinalerna enligt tävlingsföreskrifterna. 

Semifinalerna kommer att spelas lördagen den 3 april 13.00 samt söndagen den 4 april klockan 15.30.

I och med att FC Rosengård spelar returen i Champions League mot Bayern München trosdagen den 1 april kan, på grund av tvådagarsregeln, de inte spela sin semifinal under lördagen utan kommer att spela under söndagen.