Olycksminuter slog ut IFK Göteborg

Tobias Sana såg ut att leda IFK Göteborg vidare i kvalet av UEFA Europa League mot FC København. Men danskarna vände på steken och vann med 2-1 efter två mål på två minuter precis i matchens slutskede.

IFK Göteborg fick en tuff lottning i den andra kvalomgången av UEFA Europa League i danska FC København. 

Men Göteborg, med Roland "Rolle" Nilsson vid rodret, stod för en mycket bra insats mot de regerande danska mästarna. 

När en FCK-spelare drällde med bollen var Alhassan Yusuf snabbt framme och frispelade Tobias Sana som satte 1-0 i den 73:e minuten. Det danska laget svarade med att göra ett trippelbyte som kom att ge resultat.

Den nyinbytte Robert Mudražija dundrade in kvitteringen i den 84:e minuten och bara två minuter senare slocknade IFK Göteborgs dröm när Jonas Wind nickade in en hörna och skrev slutresultatet till 2-1. 

Nedrigt för IFK Göteborg som nu är utslagna ur Europa League och får ladda om batterierna mot Kalmar FF i Allsvenskan på söndag.