Link

Spelordningen för omgång 1 2020/21 klar

Spelordningen för Svenska Cupen dam omgång 1 2020/21 är nu klar. De 52 distriktslagen möter varandra utifrån geografisk spridning där de 26 segrarna i enkelmötet avancerar till omgång 2 i cupen. Sista speldag för omgång 1 är den 12 augusti.

Bilden: Dösjöbro och Eskilsminne möter varandra i division 1 förra året. Båda lagen finns med i omgång 1 av Svenska Cupen dam 2020/21.

Årets Svenska Cupen dam fick avbrytas i gruppspelet på grund av coronaviruset. Nu börjar förberedelerna för att få fram lagen till gruppspelet 2020/21. Svenska Cupen dam spelas i tre omgångar för att få fram de deltagande lagen till gruppspelet som spelas under våren 2021.

Nu är spelordningen för den första omgången klar där 52 distriktslag spelar. 26 enkelmöten får fram lagen som tar sig vidare till omgång 2 där Elitettan-lagen gör entré. 

Tre av omgångens 26 matcher har i dagsläget inte gått att fastställa då några av distriktens kval inte spelats klart på grund av coronaviruset. De återstående distriktskvalen som fastställer de sista tre matcherna i omgång 1 ska vara färdigspelade den 1 juli.

Sista speldag för omgång 1 är satt till 12 augusti. Spelprogrammet för omgång 1 kommer publiceras och uppdateras löpande på svenskfotboll.se när berörda föreningar kommit överrens om speldag och avsparkstid.