Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Kvartsfinalerna lottade i Svenska Cupen

Hammarby IF mot IFK Göteborg. Eller Malmö FF mot AIK. Det är två av de kommande fyra kvartsfinalerna i Svenska Cupen som lottades fram av U21-landslagets assisterande förbundskapten Bartosz Grzelak under måndagskvällen i Fotbollskanalen.

Under måndagskvällen avslutades gruppspelet i Svenska Cupen för herrar med matcherna mellan AIK och Kalmar FF samt Jönköpings Södra och Örgryte IS i . AIK vann hemma på Skytteholms IP med 3-1 och tog därmed med gruppsegern före just Kalmar i grupp 4. 

Gruppsegrarna och därmed också kvartsfinallagen är:

 • Mjällby AIF (seedade)
 • Malmö FF (seedade)
 • Hammarby IF (seedade)
 • AIK
 • Falkenbergs FF
 • BK Häcken (seedade)
 • IFK Göteborg
 • IF Elfsborg

Se alla resultat och gruppspelet

Efter AIK:s match mot Kalmar lottades kvartsfinalerna i Fotbollskanalen där de seedade lagen, som hade bäst resultat i gruppspelet, får fördelen av hemmaplan. Den assisterande förbundskaptenen i U21-landslaget, Bartosz Grzelak, drog fram följande kvartfinaler:

 • BK Häcken-IF Elfsborg lördag 14 mars kl 13:30
 • Mjällby AIF-Falkenbergs FF lördag 14 mars kl 16:00
 • Hammarby IF-IFK Göteborg söndag 15 mars kl 13:30
 • Malmö FF-AIK söndag 15 mars kl 16:00

Därefter lottades också de kommande semifinalerna:

 • Mjällby AIF/Falkenbergs FF-Malmö FF/AIK
 • BK Häcken/IF Elfsborg-Hammarby IF/IFK Göteborg