Link

Distriktsungdomsturneringarna 2020/2021 ställs in

Årets distriktsungdomsturneringar, DUT, ställs in i sitt nuvarande format på grund av den rådande pandemin och Folkhälsomyndighetens restriktioner. Om läget förändras öppnar dock SvFF möjligheten att en annan form av DUT arrangeras i vår och sommar.

Gruppspelet till DUT, som var tänkt att spelas under slutet av november, beslutades att skjutas upp på grund av smittspridningen i samhället. Men under det rådande läget samt Folkhälsomyndighetens allmänna råd som i nuläget gäller till och med juni har Tävlingskommittén beslutat att ställa in årets DUT.

Eftersom flera distriktsförbund önskar att DUT - givet att smittspridningen och restriktionerna lättar - ska spelas kommer SvFF att hålla möjligheten öppen för att en annan form av DUT kan arrangeras i ett regionalt format, utan att kora slutsegrare, senare i vår/sommar.