Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

IFK och MFF komfortabelt vidare

Ett IFK Norrköping, för dagen i klassiskt svenskt blågult hemma på Parken, hade 2-0 med sig från Dublin inför returen mot St Patrick's. "Så grant står Östergyllen" manifesterade supportrarna inför matchen och IFK stod upp för det och 2-1-vann. Malmö FF hade 7-0 att luta sig mot inför returen mot Ballymena och gjorde ytterligare fyra borta.

Jordan Larsson (bilden) tryckte in en retur till 1-0 i minut 37 och det var betryggande. Målet gjorde irländarnas uppförsbacke än tyngre och IFK Norrköpings resa mot kvalomgång 2 och Liepaja som nästa motstånd låg krattad och klar.

Att St Patrick´s gjorde 1-1 i andra halvlek räckte inte. Kalle Holmberg gav Snoka 2-1 mot slutet och totalt 4-1 i svensk favör.

Malmö hade 7-0 från hemmamötet med Ballymena och ökade på målskillnaden borta med ytterligare 4-0. Nu väntar Domzale som nästa motstånd. Malmö gjorde en solid insats i returen.

Kvalomgång 2 går igång nästa vecka och lottningen till omgången därpå sker redan före det, på måndag 22 juli.