Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Valur eller Maribor väntar för AIK vid CL-avancemang

AIK möter Ararat-Armenia FC i den första kvalomgången till Champions League. På onsdagen lottades kvalomgång 2 och om AIK tar sig vidare får man där möta vinnaren i mötet mellan isländska Valur och Maribor från Slovenien.

De svenska mästarna AIK var seedade inför lottningen av omgång 1 och inleder på bortaplan i Armenien tisdag 9 juli och spelar returen hemma på Friends Arena onsdag 17 juli.
Går man vidare till andra omgången inleder man på bortaplan 23 eller 24 juli med retur hemma 30 eller 31 juli.

För den händelse AIK skulle bli utslagna i Champions League-kvalets första omgång går man in i Europa League-kvalets omgång 2 och får då möta antingen KF Feronikeli från Kosovo eller Lincoln Red Imps FC från Gibraltar.