Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Kvalomgång 1 och 2 lottade i Europa League

Kvalomgång 2 i Europa League lottades under onsdagen. Cupmästarna BK Häcken lottades att möta nederländska AZ Alkmaar. Matchdatum 25 juli och 1 augusti.
Malmö och Norrköping går in i turneringen i kvalomgång 1. Om Malmö går vidare väntar slovenska NK Domzale eller Balzan FC från Malta i omgång 2. Skulle Norrköping ta sig vidare får man möta vitryska Dinamo Minsk eller FK Liepaja från Lettland.

Redan under tisdagen lottades kvalomgång 1. Malmö ställs där mot antingen Ballymena United FC från Nordirland eller NSI Runavik från Färöarna, som spelar förkval. Norrköping lottades mot irländska S:t Patrick's Athletic i första kvalomgången.

För den händelse AIK skulle bli utslagna i Champions League-kvalets första omgång går man in i Europa League-kvalets omgång 2 och får då möta antingen KF Feronikeli från Kosovo eller Lincoln Red Imps FC från Gibraltar.

Europacuper - senaste