Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Lottade semifinaler - Cup Kommunal och Distriktspojkturneringen

I helgen som gick avgjordes den sista av de fyra slutspelgrupperna i Cup Kommunal och Distriktspojkturneringen 2018/2019. Nu vet vi vilka distrikt som kvalificerat sig för semifinal och under morgonen lottades semifinalspelet.

Bilden: Östergötland segrade i förra årets final i Cup Kommunal och finns nu med i semifinalspelet i årets upplaga av cupen.

Så spelas semifinalerna

Cup Kommunal
Västerbotten-Stockholm
Göteborg-Östergötland

Distriktspojkturneringen
Örebro-Södermanland
Ångermanland-Västmanland

Sista speldag för semifinalerna av Cup Kommunal är 30 maj och sista speldag för semifinalerna av Distriktspojkturneringen är 6 juni. De distrikt som möter varandra i semifinalerna kommer gemensamt överrens om lämpligt speldatum och artikeln kommer uppdateras med dag, avsparkstid och spelplats när besluten är tagna.

Cuper - senaste