Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Andra raka segern för Uddevalla

IFK Uddevalla fortsätter att vinna i gruppspelet av Futsal Champions League. Efter segern mot Celik besegrade man under torsdagen även isländska Vængir Júpiters med 8-4. På lördag avgörs allt mot armeniska Leo för en plats i nästa gruppspel.

Vilken dramatik som väntar hemma i Agnebergshallen för IFK Uddevalla i Futsal Champions League under lördagen. Efter två raka segrar för de svenska mästarna väntar ett direkt avgörande möte mot armeniska Leo klockan 16.30. 

Albert Hiseni satte sin prägel på matchen i den första halvleken där han stod för tre mål. Efter första ronden ledde svenska mästarna med 4-1. I den andra halvleken gav islänningarna lite nerv till matchen när man gick upp till 4-6 innan rutinerade Kristian Legiec avgjorde och skrev resultatet till 8-4 med sina två mål.

För att Uddevalla ska kvalificera sig till nästa omgång i Futsal Champions League krävs en seger mot Leo som står på bättre målskillnad.