Link

Klart för lottning i Fotbollskanalen 7 juli

Lördag 7 juli klockan 12 lottas omgång 2 Svenska Cupen herrar, direkt i Fotbollskanalen. Det här är stadiet i cupen där elitlagen träder in och ställs mot lagen från lägre divisioner.

Bilden: Torn och Lund är två av division 1-lagen på den södra halvan av lottningen.

På onsdagkvällen spelades de sista återstående matcherna i cupens omgång 1 och därmed är startfältet komplett inför lördagens lottning.

De 32 SEF-lagen (elit) lottas mot 32 lag från lägre nivåer (distrikt) i seriesystemet. Lagen är indelade i en nordlig och en sydlig hälft och lagen från lägre serier får hemmamatch.

De planerade speldagarna är 22 och 23 augusti och avsparkstiderna får inte vara senare än 18.30 p g a att det är speldagar i det europeiska cupspelet. Eventuella svenska deltagare där kan komma att få sina matcher flyttade till annat datum.

Segrarna i omgång 2 är klara för cupens gruppspel p

Här är alla lagen i lottningen

Syd

SEF-lag (elit): BK Häcken, Falkenbergs FF, GAIS, Halmstad, Helsingborgs IF, IF Elfsborg, IFK Göteborg, IFK Värnamo, Kalmar FF, Landskrona BoIS, Malmö FF, Norrby IF, Trelleborgs FF, Varbergs BoIS FC, Örgryte IS FF.
SDF-lag (distrikt): Eskilsminne IF (div 1), FC Rosengård 1917 (div 2), Hisingsbacka FC (div 2), Hässleholms IF (div 2), Karlskrona UF (div 3), Lindome GIF (div 2), Lunds BK (div 1), Motala AIF FK (div 2), Skoftebyns IF (div 2), Smedby AIS (div 3), Torns IF (div 1), Växjö United FC (div 3), Sävedalens IF (div 2), Assyriska Turabdin IK (div 2), Skövde AIK (div 1), Assyriska BK (div 3)

Nord

SEF-lag (elit): AIK, Athletic Eskilstuna, Dalkurd, Degerfors IF, Djurgården, Gefle IF FF, GIF Sundsvall, Hammarby, IF Brommapojkarna, IFK Norrköping FK, IK Brage, IK Frej Täby, IK Sirius FK, Jönköpings Södra IF, Örebro.
SDF-lag (distrikt): Akropolis IF (div 1), Arameisk-Syrianska IF (div 1), Brottby SK (div 4), Enskede IK (div 2), FC Gute (div 2), Friska Viljor FC (div 2), Hudiksvalls Förenade FF (div 2), IF Sylvia (div 2), Karlbergs BK (div 2), Karlstad BK (div 2), Nyköpings BIS (div 1), Sandvikens IF (div 1), Strömsbergs IF (div 2), Team TG FF (div 1), Carlstad United BK (div 1), Västerås SK FK (div 1)