Group 2 Copy 19Link

Europaäventyret över för denna gång

Efter tre raka förluster i gruppspelet fick Vetlanda United lämna Euro Winners Cup före utslagsmatcherna. - En turnering där vi gör en helt ok defensiv prestation som lag men vi får inte vårt offensiva spel att fungera, konstaterar tränaren Patrick Blomström.

Foto: Vetlanda United IF.

Vetlandas matcher i Nazaré: Grembach 1-5, Sporting 2-3, Melilla 1-5.

Patrick Blomström:

- Damklassen har lyft ytterligare ett steg från förra året och konkurrensen är tuff. Vi har förberett oss så bra vi kan och behöver förbereda oss ännu mer för att vara med och konkurrera på den internationella arenan. Från att vi åkte ur gruppspelet så har fokus varit på att förbereda oss inför säsongen i Sverige med SM-kval och CoBÖDAbana. Vi hann även med en träningsmatch i Nazaré mot Nömme Kalju från Estland där vi vann med 8-0. Målet är att bli ännu bättre och kvalificera oss för ytterligare ett SM-slutspel men samtidigt så har tjejerna fått känna på att möta de bästa i världen och vill komma ut på den internationella scenen igen. Vi har haft ett 50-tal fans på plats som stöttat oss vilket verkligen har uppskattats!