Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2
Kosovare Asllani i duell mot flera Parisspelare i matchen mot Paris Saint-Germain.

Förluster för Linköping och Rosengård

Linköpings FC förlorade den första matchen mot Paris Saint-Germain hemma på Linköping Arena på onsdagskvällen. Paris med svenska Hanna Glas i försvaret vann med 2-0 och nu är Linköpings utgångsläge tufft inför returen den 31 oktober.

Läget för Linköping såg tufft ut redan inför när lotten föll på franska storklubben Paris Saint-Germain. Paris var stora favoriter på förhand och när det väl var dags för match visade sig Paris numret större.

Linköping startade matchen godkänt. Paris kontrollerade bollen men Linköping stod emot bra inledningsvis. Men precis innan halvtidsvilan kom kallduschen när 19-åriga Marie-Antoinette Katoto nickade bollen till 1-0. 

2-0 prickade Shuang Wang in med tio minuter kvar att spela och nu ser läget tufft ut inför returen den 31 oktober.

Rosengård - Slavia Prag

Rosengård hamnade i tidigt underläge mot Sparta Prag, och fick jaga resten av matchen. Lisa-Marie Utland och Anja Mittag kvitterade till 1-1 och 2-2 för Rosengård, men Slavia Prag fick sista ordet med ett långskott i bortre krysset av Petra Divisová.
Matchen i sin helhet finns på Rosengårds Youtubekanal.

Returmatcherna spelas på bortaplan om två veckor. Linköping gästar Paris den 31 oktober och Rosengård reser till Tjeckien för match 1 november.