Information till media

Inför herrlandslagets medieaktiviteter i Stockholm inför EM.

Ankomst till mediaentrén

  • Ett digitalt självskattningsformulär ska fyllas i varje dag och returneras till SvFF senast 2 timmar innan beräknad ankomst till mediaentrén.
  • Vid ankomst till arenan kommer kroppstemperaturen att mätas. Om denna överstiger 37,9 grader kommer tillträde till arenan inte att tillåtas.
  • Notera att UEFA:s RTP protocol kräver att munskydd måste användas för tillträde till och vistelse på arenan dag före match och matchdag. Vi ber er därför se till att ni har munskydd på er på arenan dessa dagar.

Ackreditering till Sveriges medieaktiviteter 2-4 & 6 juni

  • De träningar som är öppna för media kommer att kunna följas från medialäktaren (gäller även fotografer & tv-team).
  • Förhandsanmälan och ackreditering krävs till landslagets medieaktiviteter 2-4 & 6 juni. Ansökan till dessa görs via e-post till media@svenskfotboll.se senast kl 15.00 den 1 juni. Ansökan behöver inte göras dag för dag, utan kan göras för hela perioden.

Ackreditering till Finlands medieaktiviteter 28 maj

  • Förhandsanmälan och ackreditering krävs till Finlands presskonferens och träning på Friends Arena den 28 maj.
    Ansökan görs via e-post till media@svenskfotboll.se senast kl 15.00 den 27 maj. 

 

Så tar du del av vår mediainformation

SvFF:s medieservice är avsedd för yrkesverksamma, legitimerade journalister med uppdrag för ett media (press/radio/TV/webb) som har en kontinuerlig och seriös bevakning av svensk fotboll.

Passningen

Svenska Fotbollförbundets pressutskick med viktig information och inbjudningar till presskonferenser m.m. publiceras och skickas ut i det elektroniska nyhetsbrevet "Passningen". Då får du våra utskick direkt i din mejl.

För att anmäla ert intresse för att prenumerera på Passningen används denna länk:

WhatsApp-grupper

Dam- och herrlandslaget har en varsin mediagrupp på WhatsApp där viktig information publiceras under och mellan samlingar. Säkraste sättet att hålla sig uppdaterad om landslagen och deras aktiviteter.

För att läggas till i en eller båda WhatsApp-grupperna, kontakta media@svenskfotboll.se.